LARVA BESLENMESİNDE KULLANILAN MİKROKURTLARIN (Panagrellus redivivus) BESİN KOMPOZİSYONLARININ ARAŞTIRILMASIDeniz D. Tosun, Pelin Saliha Çiftçi Türetken, Şehnaz Yasemin TosunDOI :10.18864/iujfas.09568Araştırma MakalesitrS. 1-10KÜLTÜRÜ YAPILAN GÖKKUŞAĞI ALABALIKLARINDA (Oncorhynchus mykiss) Staphylococcus hominis subsp. hominis ENFEKSİYONUEmre Turgay, Süheyla Karataş, Akın CandanDOI :10.18864/iujfas.86779Araştırma MakalesitrS. 11-22IŞIKLI GÖLÜ VE IŞIKLI ÇAYI’NDA (ÇİVRİL-DENİZLİ) DETERJAN, FOSFAT VE BOR KİRLİLİĞİNİN ARAŞTIRILMASIMurat Çakır, Orkide MinareciDOI :10.18864/iujfas.01514Araştırma MakalesitrS. 23-34SU ÜRÜNLERİ TOKSİNLERİ VE ZEHİRLENMELERİBerna Kılınç, Aysu BeslerDOI :10.18864/iujfas.60084Araştırma MakalesienS. 35-52