Our journal was published from 1987-2015 as “Journal of Fisheries & Aquatic Sciences of Istanbul University” and 2016-2017 "Turkish journal of Aquatic Sciences (TJAS)". The name was changed “AQUATIC SCIENCES and ENGINEERING" in 2018.

“AQUATIC SCIENCES and ENGINEERING” publishes peer-reviewed (double blind) articles covering all aspects of aquatic sciences in the form of original articles, review articles, and short communications. As an open acces journal, AQUATIC SCIENCES and ENGINEERING dos not charge article submission or processing fees.
Baş Editör
Prof. Devrim Memiş, İstanbul Üniversitesi, Istanbul, Turkey

Baş Editör Yardımcısı
Prof. Özkan Özden, İstanbul Üniversitesi, Istanbul, Turkey