Su Ürünleri İşleme Atıklarının DeğerlendirilmesiHatice Gündüz, Fatma Öztürk, Sevim Hamzaçebi, M. Dilcan AkpınarDOI :10.18864/ASE201801Derleme MakalesitrS. 1-5Seasonal and Sexual Variations of Total Protein, Fat and Fatty Acid Composition of an Endemic Freshwater Fish Species (Capoeta antalyensis)Mustafa Kavasoğlu, Nesrin Emre, Kazım Uysal, Yılmaz Emre, Özgür AktaşDOI :10.18864/ASE201802Araştırma MakalesienS. 6-10Comparison of Seasonal Fatty Acid Composition in Relation to Nutritional Value of Three Commercial Fish Species Caught From Different Zones of Eastern Black SeaBekir Tufan, Gülsüm Balçık Mısır, Sevim KöseDOI :10.18864/ASE201803Araştırma MakalesienS. 11-19Türkiye’nin Zehirli Balıklarından Trakonya Balığının Toksik EtkileriTaner Yıldız, Firdes Saadet KarakulakDOI :10.18864/ASE201804Derleme MakalesitrS. 20-24Age and Growth of Rudd, Scardinius erythophthalmus (Linnaeus, 1758), in Ömerli Reservoir (İstanbul, Turkey)Çiğdem Gürsoy GaygusuzDOI :10.18864/ASE201805Araştırma MakalesienS. 25-31